Тодор Атанасов, известен в ъндърграунда с прякора Томито Черния, е нападнатият

...
Тодор Атанасов, известен в ъндърграунда с прякора Томито Черния, е нападнатият
Коментари Харесай

Първи подробности за кървавото клане в Свети Влас, кой пострада

Тодор Атанасов, прочут в ъндърграунда с прякора Томито Черния, е нападнатият с нож в Свети Влас през днешния ден по обед, написа Флагман бг.

-->
Състоянието му е тежко. Докаран е с кола за спешна помощ на Бърза помощ до УМБАЛ Бургас, където все още се приготвя екип, с цел да му бъде направена интервенция.

По първични данни от полицията раната му от наръгването е на ръката, само че е изгубил доста кръв.  

Според изказвания на близки на Томито обаче той има рани и по тялото, а заплахата за живота му като цяло не е минала, тъй като нападателят не се отхвърля и все още от желанието да го „ довърши “.

Те алармираха, че „ изкормвачът “ с ножа се придвижва с джип Тойота Рав 4, който в този миг е спрян покрай УМБАЛ Бургас, в ж.к. “Зорница “. Инициалите на евентуалния палач са Ю.Ч. – остарял познайник на полицията.

Покушението в Свети Влас е осъществено към 12:30 часа на улицата, когато Томито е слизал от черната си лимузина „ Мерцедес “. Той е бил проследен. Нападнат е в тил. Проблемът е, че е изгубил много кръв до идването на парамедиците.  

Томито Черния е една от паметните фигури в незаконния свят през последните 20 години. Занимава се с всевъзможен жанр покупко-продажби, множеството от които на ръба на закона.

Основният му бизнес е обвързван с вноса на скъпи коли от Западна Европа, само че като цяло ползите му са в региона на лихварството и покупко-продажба на недвижими парцели.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР